Mycket arbete med vår webbapplikation

Projektet börjar gå mot slutet och vi ska snart vara redo att visa upp vår webbapplikation CulturAll. Mycket jobb och alla elever bidrar med sitt, från att skriva in frågor, lägga till foto till frågorna, kategorisera dem, göra korta filmsnuttar till några frågor, ta fram longitud och latitud till kartspel, rita avatarer och vara med på möten med vår IT partner Johannes från WeKnowIT. Det krävs en hel del jobb och framför allt mycket tanke innan. Hoppas det finns många som vill spela vårt spel! Fast med sådana här avatarer kan man väl knappast motstå det?

Det är så roligt att se hur mycket som kan åstadkommas när många hjälps åt med uppgifter, trots att vi inte har så mycket lektionstid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *