Avslutningsfest

Fredagen blev till kväll och det blev dags för avslutningsfest. Det började med  att en äldre elev på skolan spelade fiol medan hennes mamma kompade på piano. Eftersom vi har jobbat om barocken, så var stycket av Bach. Det följdes av en mycket välspelande ung gitarrist, även han en äldre elev på skolan. Efter det blev det Idas sommarvisa, sjungen av de svenska eleverna.

Sedan blev det buffé med sicilianska specialiteter, arancini fyllda med skinka eller ost, pizzetas, knyten med soltorkade tomater och ost, med mera, med mera. Mums! När vi hade ätit oss proppfulla kom efterrättsbuffén fram….Alldeles utsökt!

Avslutningsvis var det bara kram- och tårkalaset kvar. De spanska eleverna och deras värdar fick vi säga hejdå till redan ikväll, medan vi träffar de andra på flygplatsen imorgon bitti, tidigt, tidigt.

image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *