Guidad rundtur i Catania och besök hos dockmakaren

Efter lunch stod guidad rundtur i Catania samt besök dockmakare ”Guiseppe” på programmet. Gruppen delades in i två delar där den första fick en mycket trevlig guidad tur till diverse sevärdheter av bildlärare Antonio. Den andra gruppen började med en workshop hos familjen Napoli som tillverkat marionettdockor och livnärt sig på att spela ”dockteater” i fyra generationer. I halvlek var det byte av aktivitet. Tyvärr drog det ut på tiden en aning så den andra gruppen fick en förkortad rundvandring till stor del i mörker.

image

image

img_0933

image

image

imageimg_0880img_0918

img_0903

image

image

image
”Plocka frukter med höger och vänster tass” som Baloo skulle ha sagt.

imageimg_0915img_0875img_0896img_0898img_0893img_0890

Efter en lång och händelserik dag åkte eleverna tillsammans med sina värdar hem för välbehövlig vila. Vi lärare besökte samma pizzeria som eleverna var på igår kväll och där hände något historiskt – Mats orkade för första gången inte äta upp sin pizza! Visserligen i ”familjepizzamodell” men ändå…

img_0987
För mycket av det goda?!

 

2 svar på ”Guidad rundtur i Catania och besök hos dockmakaren”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *