Tisdag – följa en klass

Under tisdagen följde våra besökande lärare fyra olika klasser. Varje klass hade utsett några elever som skulle ta extra ansvar för att lärarna kom till rätt lektion och inte gick fel. Eleverna skötte sig väldigt väl. Här har vi en bild på två av våra spanska lärare, Anna och Imma, på besök på Idas lektion.

image

image

Vi har också utnyttjat våra spanska gäster genom att be dem besöka högstadiets spanskklasser. Att få ställa frågor till en spanjor i klassrummet är ju lite extra spännande. Men om man har en besökare från Vic i Katalonien ska man kanske som svensk elev inte argumentera för att Real Madrid är det bästa spanska fotbollslaget…

Våra gästande lärare tycker att Nyvångskolans elever uppför sig mycket ordentligt och att de är så tysta och lugna i klassrummet, t o m om läraren går ut. Roligt för oss att höra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *