Sportaktiviteter

Efter kortspelet fick eleverna ägna sig åt sportaktiviteter med våra nya vänner. Det spelades fotboll, basket, volleyboll och spökboll. Skolan vi besöker, Jaume Callis, har ett duktigt volleybollag. Skolgården är asfalt/betong och hela skolan är omringad av ett högt staket. Gräs finns det inget, men solen som strålade från en klarblå himmel fick oss att inte uppehålla oss vid allt annorlunda och alla våra 7 elever deltog i aktiviteterna på ett bra sätt. Det gör de förresten varje dag, oavsett vad som presenteras. Medan eleverna sportade hade vi lärare projektmöte.

Spökboll
Spökboll
Calles tur att kasta
Calles tur att kasta
Vilma levererar på planen
Vilma levererar på planen
Tjejerna laddar för kvällens match. Barcelona ska försvara Kataloniens färger
Tjejerna laddar för kvällens match. Barcelona ska försvara Kataloniens färger
Snygg räddning
Snygg räddning
High five för Povel
High five för Povel
Lite vila mellan matcherna
Lite vila mellan matcherna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *