Framme i Barcelona!

image image image

Så har vi äntligen landat i Barcelona. Vi blev hämtade av Marta Marti och hennes man på flygplatsen. De körde oss genom olika delar av Barcelona och vi hann med ett stopp vid Sagrada Familia där det även blev tid för en god kopp kaffe. Efter det var det dags att åk till Vic och hotellet. Väl framme i Vic, fick vi även där, en rundtur i bil så att vi skulle kunna orientera oss lite bättre…..fast med Mats som reseledare och kartläsare så känner vi oss helt trygga. Vi sa tack för idag till Marta och hennes man och efter en kort tur upp på våra rum så var det dags för en bit mat. Med svenska mått mätt så blev det en sen middag, men här i Kataloinen var det tidigt. Nu är vi tillbaka på hotellet och det ska bli skönt att få lägga sig. Imorgon väntar en heldag i skolan, som avslutas med att vi ska berätta om det svenska skolsystemet för lärarna på skolan.

 

Ett svar på ”Framme i Barcelona!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *