Förmiddag i skolan

I tid och på plats.
I tid och på plats.
Uppmärksamma och alerta.
Uppmärksamma och alerta.

Efter en natts sömn verkade alla våra elever glada och pigga när de dök upp på skolan kl 9. Bulgariska Tanya och rektor mrs Niklova hälsade oss varmt välkomna, sedan satte amerikanska utbyteslärare Molly igång med lite lära känna-övningar.

De olika nationaliteterna skulle presentera något kort om sitt land, lära ut ett ord samt en visa som små barn lär sig.

Bulgarien var först ut.
Bulgarien var först ut.
Italienarna är bara tjejer.
Italienarna är bara tjejer.

 

 

 

 

 

 

 

Oskar inledde vår presentation starkt genom att hälsa på bulgarisk. Succé! Sedan berättade Johan om älgen, Melker lärde ut hur man säger köttbulle, Molly berättade om Små grodorna och Moa berättade om majstången och midsommar, sedan blev det sång och dans där Moa gestaltade majstången. Publikens bifall var stort!

Älg, köttbullar, grodor och majstång.
Älg, köttbullar, grodor och majstång.
Små grodor....
Små grodor….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *